top of page

Xbox Summer Showcase 2024: Microsoft'un Büyük Etkinliği!

Microsoft, heyecan verici bir Xbox Summer Showcase 2024 etkinliğiyle karşımızda! 9 Haziran Pazar günü düzenlenecek olan etkinlik, dünya genelinde büyük bir merakla bekleniyor. Saat 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 UK'de başlayacak olan etkinlik, Türkiye saati ile 20:00'da yayınlanacak. Ardından, popüler oyun serisi Call of Duty'nin yeni bölümüne odaklanacak olan Call of Duty Direct gösterimi yer alacak.

Microsoft'un büyük etkinliğiyle tanışın ve gelecek oyunların sırlarını keşfedin!
Xbox Summer Showcase 2024: Yeni Oyunların Heyecan Verici Tanıtımı!
Xbox Summer Showcase 2024'te Neler Olacak?

Bu etkinlikte, Microsoft'un Xbox oyun stüdyolarından heyecan verici yeni projeleri göreceğiz. Activision Blizzard, Bethesda ve Microsoft'un kendi oyun stüdyolarını içeren bu büyük Xbox gösterisi, oyunseverler için bir festival havasında geçecek. Özellikle, Microsoft'un yeni bir Gears of War oyununu duyurması bekleniyor. Ayrıca, Microsoft Flight Simulator 2024, Avowed ve Indiana Jones and the Great Circle gibi oyunların tam çıkış tarihlerinin açıklanması öngörülüyor.

Microsoft'un heyecan verici etkinliğiyle oyun dünyasının kapılarını aralayın!
"Xbox Summer Showcase 2024: Yeni Oyunlara Yolculuk Başlıyor!
Beklentiler ve Tahminler

Bethesda'nın Eylül ayı için hedeflediği Starfield'ın Shattered Space genişlemesi için de bir tam çıkış tarihinin bu etkinlikte ortaya çıkması bekleniyor. Todd Howard, bu genişlemenin sonbaharda piyasaya sürüleceğini belirtmişti. Ayrıca, Activision bir sonraki Call of Duty oyununu Ekim sonuna planlarken; Microsoft Flight Simulator 2024 ve Avowed Kasım, Indiana Jones ise Aralık ayında piyasaya sürülecek.


Microsoft'un bu yıl sergileyeceği oyun sayısının 2023 vitrininden daha fazla olması bekleniyor. 2025 serisi için bazı Xbox oyunlarının çıkış tarihlerini de öğrenmeye hazır olmalıyız.

Opmerkingen


bottom of page